🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت بابت شکستگی سر در محل کار و طرف شکایت

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۸

با سلام، پدرم کارگر ساختمانی است و برای یک پیمانکار بدون قرارداد به صورت روزمزد و بدون هیچگونه بیمه در حال کار است. امروز در حین کار اتفاقا سنگی رها شده و ضربه‌ای به سرش بر اثر افتادن سنگ از ارتفاع وارد شده و موجب شکستگی شده است که پیمانکار ایشان را اورژانس برده و ۷بخیه به سرش زده و پانسمان نموده و به منزل آورده است. تحت چه عنوانی می‌توان برای دریافت دیه و ضرر و زیان وارده شکایت نمود؟ به طرفیت کارفرما یا پیمانکار باید شکوائیه طرح نمود؟آیا این حادثه غیر عمد در محل کار مشمول دیه می‌گردد؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله جهت پرداخت خسارت ودیه علیه هر دو نفر کارفرما و پیمانکار دادخواست دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

مطالبه دیه به طرفیت هر دو نفر مطرح کنید .گزارش اورژانس و بیمارستان و شهادت شهود رو هم ضمیمه شکواییه کنید

سلام با اثبات رابطه کارگری علیه کارفرما و پیمانکار شکایت نمایید دیه تعلق خواهد گرفت

باسلام شماشکایت راعلیه هردومطرح نماییدوبله دیه حادثه حین کارتعلق میگیرد

سلام میتوانید طرح دعوای مطالبه دیه و خسارات وارده به طرفیت پیمانکار و کارفرما را مطرح نمایید.

سلام بطرفیت پیمانکار و کارفرما طرح دعوی کنید با شهادت شهود و گزارش اوراژنس واعزام به بیمارستان اثبات می شود

پیمانکار و کارفرما هر دو مسئولیت کیفری دارند فلذا طرح شکایت عیله هریک از این نفر جایز است و قابل تعقیب کیفری میباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط