🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت بابت مطالبه مازاد خسارت بیمه در تصادف رانندگی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴۲

من با ماشین صفرکیلومتر که دارای بیمه بدنه و بیمه ثالث با سقف تعهد سی میلیون تومان که توسط خود سایپا خریداری شده بود با ماشین فرسوده‌ی مدل ۸۱ تصادف کردم. مقصر هم من بودم چون از پشت زدم و ماشین در پارک بوده. البته در لاین سمت چپ خیابان و محل توقف ممنوع، اما من مقصر شناخته شدم. مامور پلیس و مامور بیمه من را مقصر دانستند و بیمه‌نامه شخص ثالث من را به راننده خسارت دیده دادند و خسارت را در وحله اول ۲۵ میلیون برآورد کردند و بعد از اعتراض راننده به ۳۵ میلیون افزایش دادند. الان راننده خسارت دیده سی میلیون از بیمه دریافت کرده و ادعا می‌کند که خسارتش پنجاه میلیون است و من باید به ایشان بابت ضرر و زیان باقی خسارتش را بدهم و شکایت کرده، در حالی که ماشینش سالم بود و فقط بدنه آسیب دیده بود و بدنه هم از قبل خوردگی داشته ولی باز هم کوتاه نمی‌آید. چکار کنم؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه شخص مدعی خسارت مازاد است و در دادگاه آن را قابت نماید شما محکوم به پرداخت میشوید ولی باید صبر کنید تا طرف مقابل اقدام قضایی نماید و شما به نحو مقتضی از خود دفاع کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور ، شما صرف ادعای طرف نباید مازاد خسارت تعهدات بیمه را به طرف بپردازید ، ایشان باید مجددا تامین دلیل با ارجاع به کارشناس مربوطه در شورای حل اختلاف نمایند و کارشناس مربوطه نظر بدهند و اگر هم کارشناس مازاد بر تعهدات بیمه نظر داد، باستناد نظریه قبلی افسر پلیس راهور و وضعیت و مدل خودروی طرف و داشتن ضربه خوردگی از قبل اعتراض نمایید

اصولا برای خودروهای بالای ۷ یا۸ سال قدمت افت قیمت تعلق نخواهد گرفت در صورت ایشان می‌تواند دادخواست خسارت مازاد بر هزینه‌هایی که کرده را دریافت نماید که تشخیص با مرجع قضایی خواهد بود

سلام ادعای ایشان باید در دادگاه یا شورای حل اختلاف حسب مورد و با نظریه کارشناس رسمی بررسی و اگر محکوم شدید ملزم به پرداخت هستید و الا وظیفه ای ندارید شما هم حق اعتراض به نظر کارشناسی را دارید

سلام ایشان میتوانند بابت خسارات خود طرح دعوی نمایند در صورت اعتراض به نظریه کارشناس اعتراض کنید در مهلت قانونی در نهایت قاضی به کمک دلایل و نریه کارشناس رای صادر میکند

سلام و عرض ادب
شما ملزم به پرداخت مبلغ خسارت ادعایی مازاد ایشان نیستید مگر توسط کارشناس رسمی تایید و سپس دادگاه به آن حکم کند.

سلام
ادعا طرف مقابل در مورد مبلغ زیان ملاک نیست بلکه نظر کارشناس ملاک هست البته اگر سقف تعهدات بیمه شما کمتر از میزان برآورد کارشناس هست ما به تفاوت را شما باید شخصا بپردازید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط