🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت بابت هزینه های بیمارستانی به غیر از دیه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۹۲

با سلام. ما برای ترخیص پدرم از بیمارستان بابت تصادف جرحی که ایشان عابر پیاده بودن بیش از 11 میلیون هزینه کردیم. از مقصر حادثه خواستیم که در پرداخت یاری داشته باشد و او گفت ندارم اما یکماه دیگر به شما مبلغ را پرداخت میکنم و شما وقتی دیه گرفتین از بیمه پول من را بازگردانید. و حالا اصلا اینکار را هم نکرده. سئوال من از شما کارشناس محترم این هست که 1- آیا او میتواند هزینه بیمارستان را بدهد و بعد از پرداخت دیه از ما مطالبه کند و ما باید پول او را برگردانیم؟
2- حالا که او بر سر حرف خود نمانده میتوانیم از او بابت این هزینه ها در دادسرا شکایت کنیم قبل از زمان پرداخت دیه هزینه ها را به ما پرداخت کند؟ مگر قانون نمیگوید باید تا زمان پرداخت دیه صبر کرد تا بیمه پرداخت کند؟
بسیار متشکرم از پاسخگویی شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید علاوه بر مطالبه دیه از فرد مقصر برای مطالبه هزینه های درمان و بیمارستان نیز اقدام کنید و ایشان ملزم به پرداخت آن خواهند بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط