شکایت بخاطر پس گرفتن زمین کشاورزی تحت تصرف

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۱

پدرم حدود ۴۰ سال پیش نزد اقوام خود در اردبیل زمین های خود را به امانت سپرد و به تهران آمد حدود ۱۵
سال است که تعدادیش رو فروخته اند و از دادن زمین ها خودداری میکنن ادعا میکنن که خریدن و هیچ مدرکی ندارن چکار کنم و چه طرح دعوایی برای این شکایت باید مطرح کنم راهنمایی بفرمایید ممنون

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید شکایت فروش مال غیر و تصرف عدوانی مطرح بفرمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
دوست گرامی ،شما با در دست داشتن اسناد ومدارک رسمی به وکالت تام از پدرتان یا پدر شما بعنوان شاکی در دفاتر قضایی الترونیکی دادخواست تصرف عدوانی وفروش مالغیر دهید در صورت توضیح بیشتر می‌توانید با بنده تماس بگیرید
موفق باشید

سلام میتوانید دعاوی فروش مال غیر و رفع تصرف را مطرح نمایید.

با سلام
طرح شکایت با عناوین انتقال مال غیر و تصرف عدوانی امکان پذیر می باشد.

با سلام
برای زمین هایی که فروخته شده است می توانید به جرم فروش مال غیر شکایت کنید و همچنین اگر سند مالکیت دارید دادخواست خلع ید قابل طرح است.
همچنین می توانید دادخواست ابطال معاملاتی که انجام شده است را طرح نمایید.

باسلام
شکایت فروش مال غیر و تصرف عدوانی می توانید مطرح کنید.

می توانید اظهارنامه ای جهت بازپس دادن اموال امانی بدهید و در صورتیکه پس ندادند شکایت فروش مال غیر و دادخواست ابطال قرارداد هایی که به موجب آن اموال شما را بدون اذن فروخته اند ارایه بدهید.در هر صورت اثبات این ادعا بدون مشورت و حضور وکیل بسیار سخت می باشدو
موفق باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط