🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت بدیل عدم پرداخت دستمزد کارفرما امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۳۲

با سلام و وقت بخیر
بنده حدود سه ماه پیش برای یکی از پیمانکاران شهرداری دستگاهی رو در تیراژ تولید کردم
متاسفانه از اونجایی که نامبرده نسبت دوری با بنده داشت از نوشتن قرارداد صرف نظر کردیم و بنای کار رو بر اعتماد متقابل گذاشتیم
مبلغی رو بعنوان پیش پرداخت به بنده داد و قرار شد باقیمانده پس از ارائه دستگاه ها پرداخت بشه. از زمانی که دستگاه ها رو به ایشون تحویل دادم یا تلفن رو جواب نمیده و یا منزل نیست و یا در صورتی هم که جواب میده با سفسته و وعده و وعید به فردا و پس فردا موکول میکنه.
قبل از ارائه دستگاهها یک رسید تهیه کردم و کل هزینه های پرداختی تا به اون روز و کار انجام شده و تحویل گرفتن دستگاه ها از طرف ایشون رو توش نوشتم. مبلغ باقیمانده دستمزد رو هم نوشتم و در دو نسخه از ایشون امضاء گرفتم .
در ته برگه هم به توصیه یکی از دوستان نوشتم که "اجناس تحویل داده شده تا زمان تصفیه حساب کامل نزد ایشون به امانت هستند"
علاوه بر اون شاهد هم دارم.

با توجه به اینکه مبلغ باقیمانده کمتر از 500 هزار تومان هست آیا میتونم از ایشون شکایت کنم و طلبم رو بگیرم؟
روند اداری به چه صورت هست و هزینه های اداری آیا مبلغش بیشتر از کل طلب میشه؟

با سپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حتما میتوانید ضمن مراجعه به شورای حل اختلاف محل اقامت ایشان برای استرداد وجه خود و گرفتن ضرر و زیان و یا الزام ایشان به ایفای تعهد اقدام نمائید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

مشاوره‌های حقوقی مرتبط