شکایت به دلیل زوال بکارت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۰۱

سلام.من یسال پیش با ی دختر آشنا شدم و به قصد ازدواج با ایشون در ارتباط بودم حتی اعضایی از خانواده های دو طرف هم در جریان بودن.
باهم ارتباط بیشترری از اونچه ک به خانواده هامون میگفتیم داشتیم با رضایت دو طرف و ی روز من ایشونو به پزشک معالج بردم و ارتجاعی بودن پرده ی ایشون تایید شد به سند سلامت.
بعد از مدتی نزدیکی داشتیم بدون اجبار و تجاوز و حالا بعد مدتی ک از من بخاطر مساعل جزعی دلخور شده اند میگن.باید حتما ترمیمم کنی وگرنه شکایت میکنم.
من ایشونو میخوام ولی میگن حتما باید ترمیمم کنی شک دارم بعد ترمیم بخوان بمونن.کلا خیلی عوض شدن.
از جریان ما فقط ی نفر از دوستای اوشون و یکی از دوستای من در جریانن ک بسیار بهمون نزدیکن و به ی دلایل قابل توجیه مجبور شدیم در چریان بزاریمشون.
الان اگر اوشون شکایت کنن جریان چی میشه؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت برای زوال بکارت؟ اگر بیش تر از 24 ساعت و حداکثر 48 ساعت گذشته باشد به هیچ عنوان ایشان نمیتوانند اثبات کنند که زوال بکارت توسط شما انجام شده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط