🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت تخریب خودرو با مبایعه نامه صوری خودرو

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۳

تشکر از همه عزیزان از نقطه نظر جزایی و درجهت تحقق بزه مذکور
احراز مالکیت شاکیه شرط اساسی نیست؟
زوجه به استناد یه مبایعه نامه صوری با خواهرش اقدام به شکایت تخریب عمدی خودرو علیه زوج نموده
آیا همانند ماده ۹۶ ایین دادرسی مدنی مشابه آن هم در ایین دادرسی کیفری وجود نداره؟
نباید اصل سند مالکیت در جلسه رسیدگی ارائه بشه؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مبایعه‌نامه دلیل بر مالکیت است و خلاف بایستی اثبات شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

یا سلام اصل بر صحت معاملات است و برای دادسرا مبایعه نامه به عنوان دلیل مالکیت کفایت دارد خلاف آن ( ادعای صوری بودن و غیره) در مرجع صالح باید رسیدگی شود

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که وجود مبایعه‌نامه دال بر مالکیت است و خلاف آن یا صوری بودنش باید اثبات شود.

سلام چنانچه ادعایی نسبت به عدم سمت یا ذینفع بودن وجود داشته باشد می بایست توسط مدعی اثبات گردد و صرف ارائه مبایعنامه برای دادسرا و دادگاه کفایت میکند

با سلام
مبایعه نامه در قانون مالکیت مدنی حق انتقال واعتبار قانونی دارد
و مبایعه نامه صوری خلاف آن در قانون واقعه می شود
البته بایدصوری بودن آن توسط شاکی واصل اسنادو
سند مالکیت ثابت شود شخصی که با سو استفاده از مبایعه نامه صوری ادعای مالکیت داشته باشد در قانون مدنی کلاهبردار متهم شمرده می‌شود

باسلام اصل برصحت معاملات می باشد ومبایعنامه دلیل بر مالکیت است ومطابق ماده ۱۲۵۷ از قانون مدنی واصل ۳۷ از قانون اساسی قاعده المدعی الی البینه ویمین ال.... اگر مدعی صوری بودن هست باید اثبات شود.

سلام مبایعه نامه هم دلیل مالکیت است و صوری بودن آن باید ثابت شود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط