🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت تنظم سند و فک پلاک و انتقال خودرو به نام خودم چقد زمان میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۸

سلام
ماشینی از ایران خودرو با شرایط اقساطی و پول پیش و چک تضمین و چک قابل وصول دو ساله دادم اما چون یک مشکلی داشتم نتونستم به نام خودم بزنم و به نام دوستم ثبت نام کردم، مدارک زیادی دارم یعنی تمامی مدارک و شواهد به نفع منه، ایشون اصلا تا آن حد درآمدی ندارن، پرینت حساب هم کاملا نشون میده من پول پیش پرداخت کردم و چک ها از حسابم وصول میشه هنوز از سه تا چک ها تاریخ نرسیده، کپی چک ها رو دادم تمامی آدرسها و شماره تماسی که به شرکت دادیم مال اینجانب بوده، ماشین و تمامی مدارک از اول در اختیار اینجانب بوده و ایشان حتی گواهی نامه هم ندارن، شکایت خیانت در امانت کردن، بنده هم شکایت تنظیم سند دادم، بازپرسی شواهد و مدارک را قبول کردن و تا سر برج ابلاغ خواهد شد احتمالا رای به رد خیانت در امانت بدن.
فرمودین که :
ایشان به نتیجه نخواهند رسید و شما هم باید از لحاظ حقوقی ایشان را ملزم به فک پلاک و انتقال خودرو به نام خود نمایید.
و به نتیجه نمی رسد و شکایتش رد میشود، ممنون از پاسخهایتان
خودرو قطعا یه وسیله ضروری برای مسائل روزانه است و مخصوصا خواهری با بیماری شدید دارم که سرطان دارند و مسیر طولانی برایه تهیه دارو شیمی درمانی و بعد تزریق دارو ( همان شیمی درمانی ) و در آینده پرتو درمانی باید طی کنیم که بدون خودرو شخصی مخصوصا که بعد از شیمی درمانی کاملا بد حال جسمی و روحی میشوند تقریبا غیرممکن است.
سوال اولم آیا قبل از فک پلاک و بعد از رای قطعی بر رد خیانت در امانت میتونم از خودرو استفاده کنم؟
(خودرو پنهان کردم)
چطوری از توقیف بودن خودرو و و پلاک خارجش کنم؟
سوال دومم از نظر حقوقی فک پلاک بسته به حجم کاری چقد طول میکشه؟

ممنون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا مرجع توقیف خودرو را بیابید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام بله میتوانید از آن استفاده نمایید. و دوست شما اگر مدعی حقی است باید در دادگاه حقوقی ادعای خود را ثابت نماید. و چون موضوع کیفری نیست خطری شما را تهدید نخواهد کرد. بهتر است به توصیه و راهنمایی قبلی ارایه شده عمل نمایید.

با سلام ابتدا ببینید توسط چه مرجعی توقیف شده است در آنجا اعتراض ثالث به عملیات اجرایی کنید و تقاضای رفع توقیف کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط