🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت حقوقی فرار از دین و ابطال سند میتوان نمود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۹

باسلام واحترام
در پرونده حقوقی چک مبلغ ۱۰۰ملیون طی حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر طلبکار شدم. وایشان یک پلاک زمین به نامش بود اما بعد از ابلاغ حکم قطعی محکومیت ملک توسط وکیل ایشان(باوکالتنامه ای که از قبل داشت)به نام دیگری منتقل شده ایا این اقدام (وکیل) محکوم علیه فرار از دین محصوب میشود؟
میتوان سند را ابطال نمود (در دادگاه حقوقی)محکوم علیه هیچ مال دیگری ندارد باسپاس واحترام

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود بله شکایت خود را تحت عنوان فرار از دین مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام بله میتواند به عنوان فرار از دین شکایت طرح کند و زیرابعد از حکم قطعی زمین را فروخته و برطبق ماده ۲۱۸ قانون مدنی نیز میتواند ابطال سند را بخواهد

سلام بله معامله به قصد فرار از دین صورت گرفته و معامله غیر قابل استناد در مقابل شماست ...

بادرود/خوشبختانه وکیل ایشان اگاه نبوده وبعد از قطعیت رای انتقال نافذ نیست وشما میتوانید به حقتان برسید

با توجه به فرض سوال جرم فرار از دین تحقق یافته است

سلام بله چون بعد از صدور رای قطعی بوده معامله به قصد فرار از دین است البته اظهار نظر قطعی منوط به بررسی مدارک و مستندات است

سلام
با توجه به توضیحات وصف فرار از دین محقق شده است و قابل ابطال می باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط