🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت سوءاستفاده از وکالت تام توسط پدر و انتقال اموال فرزند

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۶

با سلام، پدر بنده در سال ۸۷ که من ۱۹ سالم بود و تحت فشار روانی از دست دادن مادرم بودم چند روز بعد از فوت مادرم یک وکالت تام از من گرفت که کارهای انحصار وراثت را انجام دهد اما با همین وکالت سهم‌الارث من را به نام خواهر کوچکترم کرد و در سال ۹۳ با همان وکالت یک دستگاه خودرو که به نام من بود را فروخت و پولی هم به من نداد. آیا می‌توانم الان از ایشان به عنوان در نظر نگرفتن صلاح موکل و تلف کردن مال شکایت کنم؟ لازم به ذکر است در وکالت نوشته شده انجام کلیه تشریفات راجع به ارث و انجام هرگونه بیع و ... . ممنون.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متن وکالتنامه می‌بایست مطالعه گردد لیکن در صورت عدم غبطه و صلاح موکل توسط وکیل مسئولیت با عهده وکیل میباشد که پدرتان است

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
امکان طرح دعوی به طرفیت پدر بعنوان وکیل وجود دارد البته باید متن وکالتنامه و حدود اختیارات و نوع اختیارات وکیل بررسی شود.

شما میتونید درخواست ارائه حساب تصدی ایام ایشان و همینطور مطالبه ثمن نمایید.

با سلام
بدون بررسی وکالتنامه مذکور اظهارنظر قطعی و راهنمایی میسر نمی باشد. پیشنهاد می شود در این رابطه از مشاوره وکلای بنیاد بهره مند شوید.

سلام ابتدا باید متن وکالت نامه بررسی گردد ولی احتمالا بتوانید بابت این وکالت اقدام قانونی انجام دهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط