شکایت همسایه بابت نگهداری سگ در روستا برای نگهبانی

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۸ #52396329

سلام وقت شما بخیر. در خانه روستایی و بن‌بست که حدودا ۶۰۰ متر مربع آن باغ است و دیوار کوچکی داره و اینکه در حال ساخت خانه هستیم و دیوار به اندازه ورودی وسایل نقلیه مصالح خالی است که با بلوک بدون مصالح فقط رو هم چیده شده. سگ هم سر و صدای خاصی نداره مگر گربه یا شخصی رو ببینه که شاید ماه دو سه بار نصفه شب یه پارسی کنه و ماهم میریم هم آروم میشه هم چک می‌کنم دزد نباشه، در ضمن از آنجایی که سگ قرار گرفته همسایه روبه‌رویی تا دم درب خانه‌اش ۳۰ متر فاصله است. الان اگر یکی شاکی بشه و شکایت کنه حکم آن چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود.مطابق عرف روستا درصورت عدم مزاحمت برای دیگران ایراد قانونی ندارد.

سلام

حب توضیحات به نظر چنین دعوایی بلانتیجه است مگر واقعا ادله کافی مبنی بر وقوع مزاحمت ارائه شود

با سلام نگهداری سگ بر حسب عرف منطقه و بدون مزاحمت مانعی نیست

سلام، نگهداری سگ نگهبان در محیط روستا با شرایط عنوان شده هیچ اشکال شرعی ،عرفی و قانونی ندارد.
تنها در صورت ایجاد مزاحمت، خسارت و یا آسیب به افراد،ضرر و زیان وارده مطابق قانون، متوجه نگهدارنده خواهد بود.

با سلام درصورت عدم مزاحمت برای دیگران مطابق عرف روستایی برای نگهبانی ایرادی ندارد

سلام .نگهداری سگ در روستا برای نگهبانی ممنوع نمیباشد مگر اینکه به دلیل تعدی و تفریط در نگهداری سگ آسیب به شخصی برسد که دراینصورت ضامن خواهید بود

سلام نگهداری سگ چنانچه باعث ایجاد مزاحمت نشود روستا طبق عرف مشکلی ندارد .