🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت و استرداد وجه از صافکار بابت عدم انجام کامل صافکاری درب

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۵

با سلام و خسته نباشید، چند روز قبل برای انجام صافکاری و نقاشی به صافکاری خیابانی مراجعه کردم. گفتند هزینه سه میلیون تومان می‌شود، گفتم ندارم و نمی‌خوام و من فقط یک میلیون و دویست دارم، گفتند باشه، پول را کارت به کارت کردم. شروع کردند به انجام کار، بعد از چند بار چکش زدند گفتند که بعدا پول داشتی برای نقاشی بیا و صافکاری انجام شده در صورتی که در کاملا به صورت مشخص جمع می‌باشد، گفتم این درست انجام نشده، گفتند با نقاشی درست می‌شود.
الان هرجا نشان می‌دهم دوباره نیاز به صافکاری دارد و انگار کار انجام نشده، به شکلی که هیچکس باورش نمیشه یک صافکار به این شکل درب رو درست کرده. اولا که به بنده نگفته بودن می‌خواهند کار را نصفه انجام دهند، دوما که همان صافکاری را هم اشتباه انجام دادند و دوباره درب نیاز به صافکاری دارد. آیا می‌توانم پول را پس بگیرم؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر
بله میتوانید ابتدا تامین دلیل کنید سپس دادخواست مطالبه بدید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام می‌بایست ابتدا از طریق شورا در این خصوص تامین دلیل انجام دهیدبا استناد کردن به تامین دلیل مطالبه وجه را در خواست کنید

سلام، موضوع را از طریق شورا تامین دلیل نموده و به استناد تامین دلیل و وجه واریزی دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

باسلام
ابتدا از طریق اتحادیه پیگیری فرمایید .

سلام

شما میتوانید ابتدا مراتب را تامین دلیل کرده و سپس طرح دعوای مطالبه وجه کنید

با سلام
بهتر است ابتدائا از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمایید.

سلام امکان انجام تامین دلیل و سپس مطالبه دارید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط