🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت پدر از فرزند امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۳

با سلام . من از خانمم طلاق گرفتیم و پسرم (۱۰ساله) نزد اینجانب در منزل مادرم زندگی میکنیم. تا اینکه زمانیکه من در محل کارم حضور داشته ام مادرش تلفنی باهاش هماهنگی میکنه و میاد دنبالش و با خودش میبرش که دیگه پیش مادرش زندگی کنه . زمانیکه پسرم از منزل رفته مادرم و برادرم هم حضور داشتن . پسرم کامپیوتر و ps۴ رو بر میداره که ببره مادرم ازش می پرسه که از پدرت اجازه گرفتی؟ میگه آره درحالیکه دروغ گفته بوده و من بی اطلاع بوده ام حالا چجوری شکایتی میتونم طرح کنم؟ میگن در دعوای خانوادگی طرح شکایت کیفری بی فایده س چون پسرم صغر سنی هستش و سرپرستش خودم بودم ولی الان پیش مادرشه میتونم شکایت حقوقی علیه ش طرح کنم؟ باسپاس. حق یارتان

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست استرداد اموال را طرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام شما علیه همسر سابق خویش میتونین طرح دعوی کنین و اینکه فرزند صغیر شمارو ملزم به انجام چنین اقدامی کرده مطرح نمایید

بهتره موضوع و مشکل مورد نظر رو بدون شکایت و بصورت خانوادگی حل و فصل کنید و کار ب شکایت نکشه میتونید ابتدائا اظهارنامه ای برای فرزندتون ارسال کنید و از او بخواهید ک وسایل را ب شما مسترد دارد و درصورت عدم توفیق میتوانید دادخواستی مبنی بر استرداد اموال ب ظرفیت ایشان ارسال کنید

بامصالحه موضوع راحل کنید اگرفایده نداشت طی اظهارنامه استرداد مال مربوطه کنید .وتذکردهید که درصورت عدم مصالحه مجبوربه شکایت خواهیدبود

سلام از طریق مادرش اقدام کنید اگر قضد طرح دعوا دارید

سلام. سعی کنید شکایت کیفری نکنید مثلا سرقت. چون برای فرزند شما بی جهت پرونده ساخته می شود. و نتیجه ی بدی برایش خواهد داشت.
تا می توانید با مصالحه حل کنید تا اموال را به شما مسترد کند.
می توانید با موضوع استرداد اموال شکایت کنید.
ابتدای امر با فرستادن یک اظهارنامه برای فرزند و خانم اعلام کنید تا وسایل را بر گردانند. اگر جواب ندادند. شکایت حقوقی کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط