🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت کارفرما از کارمند حسابداری به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۱۱۹

باسلام، بنده به مدت دوسال در شرکتی به عنوان حسابدار مشغول به کار بودم، به دلیل بیمه نشدن از کارفرما شکایت کردم والان کارفرما ادا کرده که اگه شکایت خودم رو پس نگیرم از من بخاطر درست انجام ندادن کارهام شکایت میکنه، با وجود اینکه اون شرکت مدیر مالی داشته ایا مسوولیت امور مالی به عهده منه،؟؟؟اگه کارفرما شکایت کنه چطوری میتونم ثابت کنم که باعث ضررو زیانی در اون شرکت نشدم؟ با وجود اینکه خودم استعفا دادم میتونم ثابت کنم که ادای کارفرما پوچه؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جنبه حقوقی دارد چنانچه ورود خسارت نمودید و اگر در قرارداد ذکر شده باشد قابل مطالبه است اما کارفرما به دلیل عدم پرداخت حق بیمه و مزایا قطعا محکوم خواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اینکه مسئولیت امور مالی بر عهده شما میباشد یا خیر بستگی به حیطه وظایف و مسئولیت شما در قرارداد منعقد شده بین شما و کارفرما خواهد داشت لذا بار اثبات بر عهده کارفرما خواهد بود که ثابت کند شما به شرکت ضرر و زیان وارد کرده اید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط