🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت کیفری از دومتهم به اتهامات متعدد به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۱

باسلام،شکایت من از دومتهم به اتهامات متعدد مندرج درشکوائیه با ادله اثبات دعوی وادله کلیه اتهامات.ثبت شکوائیه ولایحه تقدیمی مورخ۱۳۹۵/۶/۱۰از بدوشکایت تا این لحظه با اشکلات شکلی وماهوی مواجه بوده پرونده شکایت باتفکیک ودوقطبی کردن به هشت پرونده کلاسه در.باخروج از بیطرفی وامتیازات غیر متعارف همراه بوده،مرحله اول شکایت تنها به اتهام جرب وجرح یکی از متهمان رسیدگی شده .اما جلسات رسیدگیً جلسه اول غیابی جلسه دوم واخواهی وتمدید جلسه باحضور وکیل متهم.جلسه سوم با اخلال متهمان درجلسه وختم رسیدگی از طرف قاضی بدوی.بالایحه اعتراضی ودستورات داداستان مبنی براعاده،بدل،وارجاع پرونده به بازپرسی مبنی بر رسیدگی به اتهامات متهم دیگر پرونده وبقیه اتهامات متهم اول بوده،دوباره با‌جود ادله اثبات کلیه اتهامات ،باز پرس بااضافه کردن اتهام واهی به شکایت بنده مبنی برقدرت نمایی با اسحله وغیر وارجاع ان به دادگاه،واعتراض دوباره ورد اعتراض از طرف دادگاه وحکم حضوری وقطعی واستفاده قاضی از ادبیات وعناوینی بی موردی که هیچ سنحتی با پرونده بنده نداشته از دادگاه وقت رسیدگی به اتهام ضرب وجرح متهم دوم،اعتراض مکرر توجهی نشد.وبنده با لایحه اعتراضی وبه نشانه اعتراض به روند رسیدگی،وخروج از بیطرفی قاضی وامتیازات غیر متعارف،حتی پیش بازپرس وقاضی وریس دادگاه ودرلایحه به علت مخدوش بودن عدالت قاضی درجلسه رسیدگی شرکت نخواهم کرد که باتمدید جلسه دوباره درجلسه رسیدگی شرکت نکردم.اضافه کردن اتهام از طرف بازپرس وادبیات وعناوین قاضی بدوی واین هماهنگی بین بازپرس وقاضی وصدور حکم درمورد که مربوط به پرونده نبوده وبا اعتراض شاکی که درمورد محتویات پرونده خواهد صدردصد دادگاه تجدید نظر اعتراض شاکی را رد خواهد کرد.به اصطلاح عمل غیر قانونی خودرا قانونی جلوه دادن قاضی ها مربوطه.افرین ودرود بربی وجدانی و بیشرفی بازپرس وقاضی بدوی با این سواد وتظلم خواهی.لطفا لطفا راهنمایی بفرماید چیکار کنم.بانهایت تشکر واحترام دیروز یعنی ۱۳۹۶/۱۱/۸وقت رسیدگی بوده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر گرامی به دلیل اهمیت موضوع پرونده شما باید به صورت حضوری با وکیل مشورت کنید تا ابتدای امر بتوانند در خصوص قوانین شکلی و ماهوی ایراد بگیرند. لذا سپس به اصل دعوا پرداخته خواهد شد و باید ادله اثبات دعوا رسیدگی شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط