شکایت کیفری خیانت در امانت چک و ادعای کذب امانی بودن آن

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۱

سلام وقت بخیر، بنده پولی به کسی قرض دادم که قرار بود چند روزه برگرداند اما به صورت تکه تکه و با سختی بعد از پنج، شش ماه برگرداند و با این کار خیلی به بنده ضرر زدند. به خاطر این ضرر و اینکه در آن هنگام به خاطر این کار ایشان شدیدا به مشکل برخورده بودم، با رضایت کامل خودشان قرار شد ۷۰ تومان به بنده قرض دهند و من هروقت توانستم به ایشان برگردانم ولی چون وامشان را نمی‌دادند مجدد با رضایت کامل خودشان دو چک یکی پنجاه میلیونی به نام خودم و یکی بیست میلیونی به نام یکی از دوستانم دادند تا بتوانم به کسی بدهم و زودتر پول دستم بیاید و مشکلم حل شود و ایشان هم زمان داشته باشند که پولی که به بنده به عنوان قرض می‌خواستند بدهند تا زمان این چک‌ها برسد. از ابتدا هم مشکلی نبود، از بنده هم دست خطی نگرفتند مبنی بر بدهکاری‌ام و شرح چک‌ها هم خرید کالا زده شد که مشکلی هم نبود. تا زمان تاریخ چک‌ها هم مشکلی نبود و می‌گفتند حتما پاس می‌شود، من هم گفته بودم چک را به کسی داده‌ام و پول گرفته‌ام برای حل مشکلم. حالا که زمان این چک‌ها رسیده ابتدا شروع کردند به مهلت گرفتن و بعد از برگشت خوردن چک‌ها ادعا کردند این چک‌ها امانت بوده و من خیانت در امانت کرده‌ام.
بنده چند پیامک از ایشان دارم که مهلت خواسته‌اند یا تهدید کرده‌اند یا ازم پرسیدند این قرض را کی پس خواهم داد و... . حالا کسی که جفت چک‌ها را قبل از زمان چک به نام ایشان زده‌ایم چک‌ها را برگشت زده و قصد شکایت و اجرا گذاشتن چک‌ها را دارد.
۱_ در شکایت کیفری معمولا در شهر کرج چقدر طول میکشد وجه چک‌ها وصول شود؟
۲_ اگر در اواسط روند شکایت کیفری پول را به طلبکار دادند، می‌شود شکایت را پس گرفت که باعث نشود موجب مجازات‌های چک بلامحل علیه ایشان شود؟
۳_ در شکایت کیفری تمامی مراحل غیر حضوری است یا دادگاه حضوری نیز برگزار می‌شود؟
۴_ با توجه به ادعای کذب ایشان که هم اینک هم مشکلات زیادی برای من درست کرده، با همین پیامک‌ها و اینکه دستخطی منوط بر امانت بودن چک ندارند و روی چک هم چیزی نوشته نشده، در صورت مطرح کردن این دروغ می‌توانم از خودم دفاع کنم؟ پیشاپیش بسیار ممنونم از کمک‌های شما.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در خصوص زمان نمی توان دقیقا مشخص کرد ولی در خصوص ادعای امانی بودن چک بعهده مدعی می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

با سلام، مدت زمان وصول چک با توجه به حجم پرنده در شعبه رسیدگی‌کننده متغیر است.
اثبات امانی بودن بر عهده ایشان است و شما باید به جهت مندرج در سامانه استناد کنید.
در جرائم قابل گذشت در صورت گذشت شاکی پرنده از جهت جنبه خصوصی مختومه می‌شود.

با سلام
مدت زمان قابل پیش بینی نیست. اثبات امانی بودن چک های مزبور به عهده ایشان است.

سلام قابل پیش بینی نمی باشد،اثبات ادعا با مدعی است.

سلام زمان قابل پیش بینی نمی باشد و از طرفی اثبات ادعا بعهده ایشان می باشد

با سلام
زمان قابل پیش بینی است اثبات با شخصی است که ادعا دارد

سلام زمان مشخص نیست اثبات ادعا با مدعی است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط