شکایت کیفری یا حقوقی در خصوص سند وکالت معارض

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۳

با علم به عدم مالکیت صاحب سند که به صورت غیابی و مجهول‌المکان صادر شده، بعد از سند انتقال اجرایی اقدام به تفویض وکالت به شخص دیگری (مسول نمایشگاه) و تفویض وکالت به موکل دوم و متصرف فعلی و به فروش رفته است که متصرف در دعوای اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند به وکالت تفویضی معارض استنادی نکرده است. آیا امکان طرح شکایت کیفری یا حقوقی در خصوص سند وکالت معارض می‌باشد؟
با توجه به دعوای اعلام بطلان مبایعه‌نامه عادی ارائه شده خواندگان در تجدیدنظر به سند معارض رسیدگی می‌کنند؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اسناد در صورتی که معارض محسوب شوند یعنی شرایط تعارض وجود داشته باشد ، قاعدتا سند مقدم الصدور معتبر است‌.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام ، پرسش ابهام دارد لطفا واضح و روشن مطرح کنید.

با سلام
پرسش مبهم است و نمی توان استنباط صحیحی از ماوقع داشت. پیشنهاد می شود جهت راهنمایی و ارائه طریق، با ارسال مدارک و مستندات از مشاوره وکلای بنیاد بهره ببرید.

باسلام ، سوال مبهم است زیرا مشخص نشده که نسبت به یک ملک دو سند مالکیت صادر شده است یا خیر.
در دعوای الزام به تنظیم سند رسمی مرجع رسیدگی کننده جهت تعیین مالک رسمی مال مورد ادعا از اداره ثبت اسناد استعلامات لازم را انجام ی‌دهد.

باسلام وعرض ادب
درصورت بطلان مبایعنامه دیگر به وکالت معارض ترتیب اثر نمیدهند ورسیدگی نمیشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط