🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکستگی آرنج دست چپ چقدر دیه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۶۸۰

درود
من سرباز هستم و بعد از تایم اداری در مغازه دوستم مشغول به کارم .
یک شب در مقابل مغازه یکی از ساکنین محل اقدام به جابجایی بدون اجازه سبد زغال ها کرد که من ازش خواستم اینکار رو نکنه ؛ اون شخص شروع به فحاشی کرد و الفاظ بدی رو بکار برد که باعث درگیری شد .
توی درگیری آرنج دست چپ من از ناحیه سر استخوان رادیوس شکست که باعث شد گچ بگیرم دستم رو .
الان بعد از گذشت 7 روز امکان اعلام شکایت دارم ؟ با توجه به اینکه من سربازم و از امروز به من مرخصی دادن که به مشکلم رسیدگی کنم . واینکه اون موقع شب من شاهدی ندارم صرفا دوستای اون شخص حضور داشتن که ما رو از هم جدا کردن . من پرونده بیمارستا رو دارم که همون شب مراجعت کردم و دکتر قید کرده که دلیل آسیب دیدگی نزاع بوده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه در زمان ایجاد شدن ضربه گواهی از پزشکی قانونی تهیه کرده باشید در حال حاضر میتوانید برای شکایت علیه ایشان اقدام کنید ولی اگر بهبود یافته باشد و گواهی نداشته باشید شکایت شما نیز به نتیجه نخواهد رسید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط