🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکستگی همراه با جابجایی بینی چند درصد دیه دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۶

باسلام
و سوال اینکه :
اگر پزشک معتمد اشاره بکند در خصوص جابجایی و شکستگی ولی پزشک قانونی فقط دیه مقدر شکستگی که یک دهم دیه باشد را لحاظ کند و در خصوص جابجایی اظهار نظر نکند چه باید کرد؟
ایا میشود از قاضی پرونده تقاضای نظریه تکمیلی از پزشک قانونی را بخواهیم و در خصوص جابجایی اظهار نظر بدهد یا اینکه اعتراض و ارجاع به کمیسون پزشکی؟
تشکر

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود:پزشکی قانونی درصد دیه را مشخص می نماید، نه پزشک معتمد،ولی در این مورد از دادگاه تقاضا نمایید نظریه تکمیلی را ازپزشکی قانونی بخواهد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

درود
نظریه پزشکی قانونی در مهلت مقرر قابل اعتراض است و میزان دیه با توجه به نظر پزشکی قانونی توسط دادگاه تعیین و‌توسط اجرای احکام محاسبه میگردد .

سلام بله تقاضای نظریه تکمیلی بنمایید درصد صدمه توسط پزشکی قانونی تعیین میگردد و اجرای حکام محاسبه مینماید

درود بر شما، در این خصوص ملاک نظریه پزشکی قانونی خواهد بود، چنانچه به این نظریه اعتراض دارید، میتوانید در مهلت مقرر اقدام به اعتراض نمایید.

درود
نظر پزشکی قانونی در مهلت مقرر قابل اعتراض است.

قاضی دادگاه مطابق با نظر پزشکی قانونی رای صادر میکند و اجرای احکام دیه را حساب می کند می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید.

دیه با بررسی پزشکی قانونی تعیین و براساس آن دادگاه رای صادر می‌کند و اجرای احکام بر مبنای رای دادگاه دیه را محاسبه خواهد کرد میتوانید نظریه تکمیلی را خواستار شوید و یا ب نظریه پزشکی قانونی اعتراض تا ب کمیسیون پزشکی ارجاع داده شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط