🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

صاحب ملک گفته من در پارکینگ و پشت بام سهم دارم باید یک واحد از ساختمانی به او داده شود؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۰

ملکی سه طبقه که طبقه دوم رو من خریداری کردم طبقه ادل بر اب پسر صاحب ملک و طیقه ۳ نیز فرد دیگری خریداری کرده است سند مادر دارد و بعد گذشت ۳ سال هنوز هیچ اقدامی برای تفکیک سند نکرده است و هرگاه ما خواستار سند شدیم به هر بهانه ای انجام نداده ( ساختمان دارای دو جای پارکینگ می باشد که به هیچ کدام از طبقات نداده است و در قول نامه ذکر شده بدونه پارکینگ ولی قرار براین شد موقع تفکیک سند پارکینگ به من واگذار شود و در سند بیایید ) حالا ما می خواهیم ساختمان را به بساز و بفروش بدهیم، صاحب ملک گفته من در پارکینگ و پشت بام سهم دارم باید یک واحد از ساختمانی که قرار است ساخته شود به او داده شود ایا می توان همچین ادعای را از او قبول کرد

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشون باید سند داشته باشن به اسم خودشان

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

خیر . تنها مالکینی سند به نام ایشان است در ساختمان احداثی دارای سهم خواهند بود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط