🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

صدای ضبط شده از اینکه منو نمیخواد کمکم میکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲

سلام ممنون میشم کمکم کنید فروردین ۹۸ بعد از دعوایی بین منو همسرم،، چند روزی از هم جدا شدیم بعد از اینکه من بعد چند روز رفتم خونه هر چقد زنگ زدم و التماس کردم نیومد خونه و یکی از همسایه ها شاهده من چن بار دگه ام رفتم حتی چند شب تنها تو به ساختمون بزرگ خوابیدم اما نیومد و میگفت نمیخوامت تو برو اقدام کن بعد از چند ماه که منتظر شدم که شاید نرم شه نشد و من اقدام به نفقه کردم و تو شورای حل اختلاف محکوم شد به پرداخت نفقه ولی چون اعتراض زد و عدم تمکین زد پرونده ها رفتن دادگاه الان زده زیر همه چی و میگه من خونه رو ترک کردم در صورتی که اینطور نبوده الان یه صدای ضبط شده دارم از اینکه منو نمیخواد و اگر من ازش تفقه بگیرم نه میزاره برم خونم نه طلاقم میده یه جورایی تهدید کرد الان باید چیکار کنم هفته دگه دادگاه تمکین و نفقمونه قاضی برای تمکین گفت که برگردم ولی حکم نداد برای نفقه ام گفت شاهد ببریم هر دو طرف (قاضی دوتا پرونده یکیه) الان باید چیکار کنم؟ ایا ضبط صداش کمکم میکنه؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فایل صوتی مذکور تاثیری در روند رسیدگی و نتیجه پرونده ندارد . شما باید در دادگاه تمکین آمادگی خود برای زندگی مشترک را اعلام نموده و پس از صدور اجرائیه نیز در معیت مامور اجرا به منزل مشترک مراجعه کنید تا از ناشزه اعلام شدنتان جلوگیری نمائید . همچنین در دادگاه نفقه نیز باید مطالبه نفقه جاری و گذشته خود را بکنبد . این دو موضوع در حال حاضر ارتباطی با یکدیگر ندارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط