🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

صرف یک ادعا؛ آیا قاضی رای به استرداد میدهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۳۷

با سلام بنده زوجه هستم شوهر دادخواست حقوقی استردادد طلا ها و لباس که برای عروسی ام خریده بود کرده و حلقه با شهادت کل خانوادهاش و حتی یه چیزایی رو میخواد مثلا عینک دودی که اطلا من بی اطلاعم و همگی با ارایه فاکتور .. ..
در حالی که وسایل در منزل مان بوده و زمانی که اختلاف نداشتیم وسایل منزل را بدون حضور من به همراه خانواده اش اسباب کشی کردند و بردند و العان هیچ چیزی بجز حلقه در نزد من نیست ... و زکر کرده که این طلاها هدایای خانوادش به خودش بوده او بمن که زنش بودم امانت داده تا برای بدهکاریش هر زمان هر زمان لازم بود پس بگیرد ... و لباس هارا هم به منزل بنزد مادرم امانت داده ایم ... در واقع دروغ محض و هدفش تلکه کردن ماست چه بکنم ایا قاضی رای به استرداد میده من چه بکنم لطفا راهنماییم بکنید من برای او حلقه و کت و شلوار خریدم که منکرش میشود زن شرعی اش بودم و با او یکسال زندگی کردم

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برخی لوازم و اشیاء که مصرف شدنی بوده و از بین رفته در حقیقت قابل مطالبه نخواهد بود
اما برای طلاجات و غیره اگر فاکتوری دارند میتوانند ادعای خود را اثبات نمایند اما شما نیز اگر مدارک و شهودی بر رد ادعای زوج دارید میتوانید به دادگاه ارایه نمایید
و نیز شما نیز لوازمی که برای ایشان خریده اید و فاکتوری دارید ارایه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

در صورتی که فاکتور ها بنام وی باشد می تواند استرداد طلاجات را بخواهد و در واقع شما محکوم خواهید شد

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، باید لوازم و هدایا رو مسترد و اگه ادعایی دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی استرداد کنید

سلام.ایشان می توانند با شهادت شهود وارائه فاکتور این امر را اثبات کنند.شما هم برای طلا ولباس ادعایی خود اقدام نمایید.

سلام
آنچه برای شما خریداری شده از جمله لباس عروس و نظایر آن، اگر از بین رفته باشد یا به دیگری منتقل شده باشد، دیگر قابل مطالبه و باز پس گیری نیست.

درصورت وجود فاکتور و شاهد شما محکوم خواهید شد و باید خلاف ادعای ایشان را با شاهد و مدرک اثبات کنید

سلام
با ارائه فاکتور و شهادت شهود میتواند ادعای خود را اثبات کنید و قاضی شما را مکلف به استرداد می‌کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط