🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

صلح عمری منافع به پدرم چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۶۶

با سلام
من میخواهم خانه ام را که به نام خودم میباشد در اختیار پدرم از طریق صلح قرار دهم تا زمانیکه پدرم عمر دارد از این خانه استفاده کند و بعد از پدرم 3 دانگ به نام خودم و 3 دانگ به نام همسرم را شرط بعد از فوت کنم آیا این امکان وجود دارد که پدرم حق فروش و یا انتقال سند را در زمان حیات نداشته باشد و بعد از پدرم حق فروش و انتقال سند از نظر قانونی فقط به اینجانب داده شود تا مشکلی باهمسرم در فروش ملک را نداشته باشم؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید سه دانگ را به نام همسرتان منتقل کنید سپس نسبت به همه شش دانگ حق انتفاع را تا پایان عمر پدرتان برای ایشان بدانید و در سند خود و همسرتان هم قید کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام حق فروش قابل اسقاط نیست . شما می توانید سه دانگ را به نام همسرتان منتقل کنید سپس نسبت به همه شش دانگ حق انتفاع را تا پایان عمر پدرتان برای ایشان بدانید و در سند خود و همسرتان هم قید کنید .

شما تعریف صلح عمری را برعکس برداشت نمودید .
صلح عمری به عقدی گفته میشود که شما یک ملک و یا مال خود را به فرد دیگری صلح عمرایی کنید ، اما دو شرط در این قرار داد وجود دارد ، یکی آن است ک تا زمانی که در قید حیات باشید منافع آن ملک متعلق به شما خواهد بود ، دوم آن است که با فوت شما صلح کامل شود و ملک  و مال مورد نطر شما به نام فردی که مشخص کرده اید خواهد شد.

با سلام میتوانید در صلح عمری برای خود حق فسخ مادام العمر قراردهید

خیر برای اینکار نباید صلح کنید و میتوانید منافع این ملک را تا پایان مدت عمر پدرتان در اختیار ایشان قرار دهید و سه دانگ ملک نیز به نام همسرتان کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط