🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

صورتجلسه رسیدگی پرونده چقدر اهمیت دارد و آیا قاضی می تواند به آن استناد نکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۹

با سلام اداره خوانده در دفاعیه خود شغلم را غیر تخصصی اعلام کرده است . جلسه رسیدگی پرونده که تشکیل شده شغل تخصصی تایید و امضا شده است . بعد از جلسه رسیدگی ، حکم قطعی که صادر شده به استناد دفاعیه خوانده رد شکایت شده است . سوال اینست که صورتجلسه رسیدگی پرونده چقدر اهمیت دارد و آیا قاضی می تواند به آن استناد نکند؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صورتجلسه شما اظهارات طرفین دعوا می شود در کنار صورتجلسه سایر ادله هم باید مورد بررسی قرار گیرد و قاضی معمولا به اظهارات طرفین در کنار اسناد و مدارکی که ارایه می نمایید توجه می نماید تشخیص تخصصی بودن یا نبودن شغل شما یک موضوع است ارایه ادله و مستندات یک طرف دیگه قضیه

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

دوست عزیز باسلام
صورتجلسه مجموع اظهارات طرفین است و قطعا دادرس شعبه به آن ها توجه خواهد کرد ولی بسته به سایر ادله خوانده، خواسته شما و دفاعیات بعدی شما دارد و الزامی در این زمینه ندارد که جمع بندی را بر اساس بیان یکی از طرفین انجام دهد. ضمنا بین تشخیص تخصصی بودن شغل و رد دعوای شما تفاوت است باید دلایل شما را بررسی کرد.
چنانچه تمایل داشتید مطالب و اسناد را در قسمت ارزیابی بارگذاری کنید
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام

مشاوره‌های حقوقی مرتبط