ضرب وشتم با صورتجلسه ی پلیس از طرف زن قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۲۱

سلام. یک سال و نیم ازعقد و 10 ماه از ازدواج من و همسرم میگذره.تو این مدت اختلاف زیادی بین ما بود تا اینکه چند وقت پیش ایشون با مادرش میره قم برای شب احیا و منو تنها شب تو خونه میذاره.به پدرم هم گفته بود اگه بیاین زنگ میزنم به 110.من هم چون میترسیدم شب تنها بمونم تا سحر نخوابیدم.ساعت4:30 صب خوابم برد ساعت 12 ظهر با صدای در بلند شدم و در و برای همسرم باز کردم اون هم منو کتک زد.چون قبلا این رفتار زشت و انجام داده بود به پلیس زنگ زدم اونها اومدن و همسرم تو صورتجلسه به پلیس گفت من صبح زود اومدم خانوم در و برام باز نکرد برای همین ازش شکایت دارم.من هم آثار زخم و کبودی رو نشون دادم و اونها صورتجلسه کردن.همسرم گفت وسایلشو جمع کنه و بره.من سوالم اینه حالا من با نامه ی پزشکی قانونی و صورتجلسه پلیس میتونم بخاطر ضرب و شتم و ترک انفاق تو دادگاه کارم رو جلو ببرم و به حقوقم برسم؟اون میتونه با ادعای باز نکردن در از طرف من شکایت کنه از من؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید با استناد به صورت جلسه پلیس و گواهی پزشکی قانونی شکایت ضرب و شتم نیز علیه ایشان کنید و برای مطالبه نفقه خود اقدام نمائید ولی ایشان به بهانه باز نکردن درب نمیتوانند علیه شما شکایتی کنند.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط