ضرب و جرح شهود متقابل چه نتیجه ای در پرونده دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۴

در درگیری با خواهر و مادر همسرم، آنها آسیب دیدند که منجر به صدور دیه شد، و من نیز از ناحیه سر با سنگ توسط خواهر همسرم مورد حمله واقع شدم.
در برگه پزشکی قانونی نوشته: 1- جراحت دامیه در اثر اثابت جسم سخت
پدر من در منزل به اقرار دوطرف،درگیری را مشاهده نموده و شهادت داده است که خواهر همسرم باسنگ سر اینجانب را شکسته است.
برق کشی نیز در بیرون از منزل خواهر همسرم را سنگ به دست دیده که وارد منزل شده و شهادت داده است.
برادر اینجانب نیز شهادت داده که پس از درگیری رسیدم و وی را خونین به بیمارستان بردم.
اما در طرف مقابل شاهد دروغینی شهادت داده که من راننده آژانس بودم و دیدم که داخل کوچه آقا با سنگ سر خود را شکست و خودزنی کرد.

حال با توجه به این وضعیت حدس شما درباره این پرونده در دادیاری چه هست؟ کیفرخواست صادر می شود یا منع تعقیب؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز برای سوال شما جواب قطعی نمیشه گفت بستگی به دلایل دیگه ای داره در پرونده. یا هرآن احتمال داره اتفاق جدیدی بیفته یا به نظر قاضی پرونده بستگی داره تا با ترفندهای مختلف به نتیجه برسه تشخیص حق وباطل رو بده مثالا ایجاد قسم بین شهود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط