🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ضرب و شتم و رد دادخواست الزام به تمکین زوج چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۶۲۹

با سلام و خسته نباشید
بنده مدت ۲ سال است که ازدواج کرده ام و طی زندگی مشترک زوج مدام بنده را مورد ضرب و شتم قرار میداد که تحملم تمام شد و در ماه آخر هر بار که بنده را مورد ضرب و شتم قرار داد به پزشکی قانونی مراجعه کردم و گواهی گرفتم و دفعه ی آخر که مرا کتک زد به کلانتری حوزه مراجعه کردم و شکایت کیفری از ایشان کردم و دیگر به منزل بازنگشتم و منو به پزشک قانونی فرستادن و مراحل دادسرا طی شد و قرار مجرمیت صادر شد
بعد از آن برای دو گواهی دیگر که داشتم شکایت کیفری مطرح کردم که برای آن هم قرار مجرمیت صادر شد .
لذا زوج دادخواست الزام به تمکین داد و در دفاع از خود گواهی های پزشکی قانونی را ارائه دادم و گفتم که مرا از خانه بیرون کرده و دیگر هم به دنبال من نیامده. ولی در دادخواست تمکین بنده محکوم شدم و نوشته است که ضرب و شتم ها سطحی بوده و مفاد ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی نمی شود!! چگونه است؟؟؟ اعتراض به این حکم فایده ای دار؟؟؟؟
وقتی مدام مورد ضرب و شتم قرار میگرفتم سطحی یا غیر سطحی باعث خوف من بود و بنده را از خانه بیرون کرده چگونه حکم الزام به تمکین مرا دادند؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود که با وکلای یاسا مشورت کنید تا بتوانید عدم تمکین از طرف ایشان را رد کنید و بتوانید برای مطالبه نفقه اقدام کنید و با اثبات ضرب و شتم برای طلاق اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط