🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ضمان مالی روکش دندان آسیب‌دیده در تصادف برای راننده مقصر

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۷

سلام، نحوه دریافت ضمان مالی بابت روکش دندان برای راننده مسبب حادثه به چه صورت هست؟ آیا ضمان مالی خسارت مالی است یا روکش دندان، هزینه معالجه محسوب می‌شود؟
آیا از محل بیمه ثالث قابل پرداخت است یا هزینه رایگان معالجات تصادفات؟ متاسفانه شرکت بیمه این خسارت رو پرداخت نمیکنه. بند و تبصره قانونی دریافت این مورد چیست؟ ممنونم.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دیه نداره ولی می تونید مطالبه خسارت از راننده کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام، امکان اخذ دیه ندارید.

با سلام،اگر در گواهی پزشکی قانونی ارش و دیه ای در این خصوص تعیین نگردید.حسب مورد بابت خسارت مازاد بر دیه و یا مطالبه خسارت در دادگاه حقوقی با ارائه ادله اثباتی و ارائه مستندات هزینه جهت نصب مجدد قابل مطالبه است.

سلام
دیه یا ارشی به روکش دندان تعلق نمی‌گیرد
اگر آسیبی به روکش وارد شده از بابت خسارت میتونید دادخواست مطالبه خسارت به دادگاه حقوقی بدهید

سلام و عرض ادب
دیه ای از محل بیمه شخص ثالث به آسیب وارده به روکش دندان شما تعلق نمیگیرد لذا اگر بابت هزینه خسارت وارده، ادعا و خواسته ای دارید لازم است با طرح دعوای حقوقی علیه راننده مقصر، جبران خسارت را از طریق دادگاه و از شخص ایشان مطالبه نمایید لکن جهت این امر لازم است که مدارک و مستنداتی داشته باشید که نشان بدهد آسیب وارده به روکش دندان شما، در حین تصادف و بواسطه تصادف مزبور رخ داده است مثلا اینکه در برگه معاینات پزشکی قانونی به این مساله اشاره شده باشد.

دیه نداره ولی می تونید مطالبه خسارت از راننده کنید

با سلام
از مسبب میتوانید مطالبه خسارت نمایید . دیه ای بدان تعلق نمیگیرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط