🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طرح شکایت مربوط به گذشته نتیجه دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۸

سلام
همسر بنده سال ۹۱ بینی من روشکوندن و الان بعد گذشت ۸ سال میخام از ایشون شکایت کنم در خلاصه پرونده هیچ دلیلی بر شکستگی بینی نوشته نشده، ایا شکایت من نتیجه بخش هست با توجه به اینکه همسر من برای هزینه عملم از بیمه دولتی استفاده کرد.ایا میتونم با استشهایه و یک شاهد کار بجایی ببرم یا خیر؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق توضیحات شما،باتوجه به گذشت مدت طولانی شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام و درود، بانوی گرامی با‌توجه به گذشت زمان قابل توجه و عدم وجود مدارک لازم متاسفانه امکان پذیر به نظر نمی رسد؛ آرزوی سلامتی.

خیر با توجه به گذشت مدت زمان مدیدی امکان ندارد

سلام
طرح شکایت بعد گذشت ۸ سال نتیجه ندارد با از بین رفتن آثار و دلایل به جهت اثبات

با سلام در جرائم قابل گذشت ظرف یک سال میبایست اقدام به طرح شکایت کیفری نمایید پس از زمان مذکور قابلیت طرح دعوی ب صورت کیفری نخواهد داشت

ابا سلام

نظر به این که جرم ((ایراد ضرب و جرع عمدی منجر به شکستگی بینی )) از جرایمی است که دارای دو جنبه عمومی و خصوصی بوده و مجازات جنبه عمومی آن از نوع «تعزیری» است که در صورت گذشت مدت زمان معین قانونی، مشمول مرور زمان می شود. ولی جنیه خصوصی آن جزء «دیات» بوده و تا زمانی که از سوی مجنی عیله مورد مطالبه قرار نگیرد، امکان درخواست در هر زمان وجود دارد و در نتیجه مشمول مرور زمان نمی شود.

بنابه مراتب، شما می توانید با دلایل اشاره شده در سئوال نسبت به طرح شکایت اقدام و با دلایلی که ابراز نمودید و سایر دلایلی که برای اثبات این جرم وجود دارد ادعای خود را اثبات و حکم بگیرید.

لازم به توضیح است شعبه تحقیق دادیار و یا بازپرسی دادسرا بعد از انجام تحقیقات، نسبت به جنبه عمومی اتهام کارفرما به لحاظ شمول مرور زمان با استناد به ماده ۱۰۵ قانون مجازات اسلامی و بند ث ماده ۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری قرار موقوفقی تعقیب صادر خواهدشد اما نسبت به مطالبه دیه، دادستان مکلف است پرونده را در اجرای تبصره ۱ ماده ۸۵ قانون آیین دادرسی کیفری به دادگاه کیفری دو ارسال نماید تا در این خصوص اتخاذ تصمیم نماید.

ضمنا در صورت نیاز به مشاوره تخصصی ،تنظیم شکوائیه و لوایح مربوطه و... میتوانید از طریق پنل کاربری اینجانب اقدام نمایید. شاد و پیروز باشد.

باسلام باتوجه به گذشن مدت زمان زیا دامکان اثبات وجودندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط