🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طرف به تعهد خود عمل نکرده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۳

اینجانب فلان مبلغ ۹۰۰۰ میلیون بابت خرید حواله سواری دنا معمولی تحویل خرداد ۱۳۹۸به آقای فلان کارمند ایران خودرو به شماره ملی فلان به صورت کارت به کارت پرداخت نمودم و آقای فلان متعهد گردید که حواله فوق را به نام اینجانب نماید.و تا اوسط واوخر خرداد ۱۳۹۸ یک دستگاه خودروی سواری دنا به اینجانب فلان تحویل نماید و در غیر اینصورت پنجاه میلیون تومان به اینجانب ضررو زیان متقبل گردد ودر غیر اینصورت از طریق مراجع قضایی اقدام خواهم نمود.
۱.آیا باتوجه به متن این دسته نوشته میتونم به ۵۰ میلیون برسم؟
۲.باید چه دادخواستی بدم که هم به پولم برسم هم به ضرر زیانم

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی را علیه ایشان تقدیم دادگاه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، بایستی دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مطرح نمایید. در ادامه چنانچه مراد حاصل نشد، می‌توانید اصل مبلغ و وجه التزام را از ایشان مطالبه کنید.

بو سلام
شما باید نخست دادخواست الزام به انجام تعهد علیه طرف مقابل مطرح نمایید

درود
ابتدا دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مطرح کنید اگر ایفا نکردند اصل مبلغ و وجه التزام را می توانید مطالبه کنید.

سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد طرح شود.

باتوجه ب تعهد طرف مقابل و استنکاف از انجام تعهد میتوانید دادخواستی مبنی بر الزام ب ایفای تعهد ب طرفیت ایشان تنظیم نمایید و در صورت عدم تحویل خودرو وجه و خسارت خود را مطالبه کنید

با درود
الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط