🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طرف معامله نیامده تعویض پلاک و حتی موتور را به شخص دیگری واگذار کرده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۹

موتور برقی داشتم که در سال ۹۶ فروخته ام و مبایعه نامه دارم ولیکن طرف معامله نیامده است تعویض پلاک و حتی موتور را به شخص دیگری واگذار کرده چه باید بکنم که بعدها برایم مشکل ساز نشود؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تعویض پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

دادخواستی به دادگاه تقدیم کن به همراه مدارک مثبته تقدیم کن و اینکه از پلیس راهور شهرخودتان هم می توانید اقدام کنید

دادخواست الزام بهتعویض پلاک و تنظیم سند رسمی را علیه فروشنده از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام
میتوانید با ارسال اظهارنامه ای مبنی بر الزام خریدار برای فک پلاک و تنظیم سند به ایشان ارسال و در صورت عدم همکاری از طریق مراجع قضایی جهت این امر اقدام بفرمایید

از طریق دفاتر خدمات قضایی و به استناد مبایعه نامه خود دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی را مطرح کنید .

طی یک اظهار نامه ای به مالکین در خصوص تعویض پلاک اقدام کنید در صورت اقدام نکردن دادخواست تنظیم سند رسمی،فک پلمپ پلاک اقدام نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط