🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طرف مقابل می خواهد از ایشان به جرم رابطه نامشروع یکسال قبل شکایت کند، میتوان تقاضای پرینت پیامها را نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۴

اگه دو نفر هر دو مجرد باشند و با هم جهت آشنایی در ارتباط بوده باشند و در این مدت رابطه نامشروع بصورت مجازی و تلفنی داشته باشند و بعدا از هم جدا شده باشند، الان بعد از گذشت یکسال یکی از طرفین نامزد کرده و طرف مقابل می خواهد از ایشان به جرم رابطه نامشروع یکسال قبل شکایت کند، آیا اگر اس ام اس ها را پاک کرده باشد و الان از دادگاه تقاضای پرینت متن اس ام اس و متن مکالمات و متن پیام های واتس آپ را دهد، قاضی دستور به پرینت اینها که تنها راه اثبات اوست می دهد؟ آیا اگر فاضی دستور دهد این فرد محکوم می شود؟ آیا چون نامزد کرده قاضی مراعات حال او را نمی کند؟
خیلی ممنونم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان بازیابی پیامکها وجود ندارد/.
در صورت پیگیری و طرح شکایت،هر دو طرف به یک اندازه دارای مسئولیت بوده و برابر مجازات خواهند شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

سلام
ادعای رابطه نامشروع در صورتی که با رضایت و توافق بوده برای هر دو طرف جرم است در خصوص پیامک ها هم امکان بازیابی نمی باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط