🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طلاق بخاطر عسر و حرج چه حقوقی به زوجه می دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۱۸

سلام . اگر زوجه اثبات کند که در عسر و حرج است و درخواست طلاق کند و طلاق ایشان پذیرفته شود . چه حق و حقوقی را در هنگام طلاق میتواند طلب کند ؟ مهریه باز قسط بندی میشود یا باید نقد داد ؟ از بابت تنصیف دارایی چطور ؟ مرسی

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه عسروحرج خود را اثبات نمایید می توانید حقوق مالی را دریافت کنید.
اما تقسیط مهریه بستگی به استطاعت مالی زوج دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

حقوق زوجه باقی است و میتواند مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت را میتواند مطالبه نماید ولیکن شامل قانون تصنیف نمیشود . مهریه در هر صورت در صورت عدم تمکن مالی زوج و به درخواست ایشان اقساطی میشود .

سلام
تقسیط مهریه بستگی به شرایط مالی زوج دارد
در خصوص تنصیف دارایی اصولا بعلت تقاضای طلاق از سوی زوجه شرط اعمال نمیشود

در این نوع طلاق تنصیف دارایی وجود نخواهد داشت . و به زوجه تعلق نمگیرد.
اگر مهریه بخشیده نشود به قوت خود باقی مانده و هر زمان که زوجه اقدام کند جداگانه قابل وصول است.

حق و حقوق زوجه درطلاق ساقط نمیشود .‌اگر زوجه قبلا بابت مهریه اقدام کرده و مهریه قسط بندی شده همان‌اقساط ملاک است .‌نصف دارایی به زوجه طلاق نمی گیرد . چون‌زوجه متقاضی طلاق هست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط