🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طلاق به دلیل کراهت و در صورت یکبار زدن زوجه توسط زوج امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۸۹

با سلام من نمیخوام همسرم و به هیچ عنوان طلاق بدم کل مهریه رو بهش دادم در ضمن در دوران عقد هستیم من یه بار تو خیابان زدمش شاهد داره دیه بهش دادم الان چند ساله در خواست داده اما دادگاه به نفع من حکم داد دیوان هم حکم نقض کرد اما درباره دادگاه به نفع من حکم داده باز اعتراض کردن الان چی میشه میتونه طلاق بگیره به خاطره اون دعوامون تورو خدا راهنماییم کنید من حاضرم هر چی بخواد پول خونه ماشین بهش بدم اما طلاقش ندم تورو خدا جواب بدین ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان برای طلاق باید یکی از شروط ضمن عقد را دارا باشند لذا در صورت زدن ایشان توسط شما برای یکبار سوء رفتار شما اثبات نخواهد شد و شما میتوانید اظهار ندامت نمائید.ولی در صورت تکرار مجدد به طور حتم دادگاه حکم طلاق را صادر خواهد کرد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط