🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طلاق توافقی در زمان عقد با وجود مدخوله بودن به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۹۹

با سلام
بنده در دوران عقد بودیم و الان درخواست طلاق توافقی داده ایم،مراحل طلاقو رو انجام داده ایم و نامه پزشکی قانونی نوشته خانوم مدخوله میباشد و ب نظر میرسد که جسم خارجی وارد شده باشد.ولی من در دوران عقد هیچکونه دخول نداشتم حتی از پشت.با این حال همسرم قبول کرد که مهریه اشو ببخشه و طلاق بگیره ،و حکم طلاقمونو دادن و محضر رفتیم تموم شد،قبل از طلاق توافقی من درخواست فسخ نکاح داده بودم بخاطر مشکلات جسمی و ایشون در احظارات دادگاه به قاضی گفتن ما هیچ نزدیکی نداشتیم،و معرفی شد برا مشکلاتش به پزشکی قانونی،اما دیگه خودشون گفتن ببیاید توافقی جدا بشیم
سوالم اینه که ایا ایشون میتوانند بعد از طلاق به مهریه رجوع کنه؟
ایا راهی برا اثبات هست که من رابطه ای نداشتم.؟
چند روز بهم ریختم کمکم کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه طلاق توافقی در قبال بذل مهریه باشد دیگر بعد از طلاق امکان رجوع به مهریه نخواهد بود و در صورتیکه رابطه نداشته اید باید گواهی سلامت بکارت بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط