🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طلاق خلع بائن غیر مدخوله از طرف زن چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۶۰

با سلام
اینجانب سه سال عقد رسمی بودیم که متاسفانه بعد از این سه سال نظر دختر عوض شد و تصمیم به جدایی گرفت من هم حاضر به طلاق نبودم . اونا ابتدا درخواست مهریه کردند تا مرحله اجرائیه اما چون من حاضر شدم پرداخت کنم اونا دست از مهریه کشیدند و دنبال طلاق را گرفتند. دادگاه بدوی رای به نفع من دادند. اما در دادگاه تجدید نظر رای به نفع اونها صادر شده به نام طلاق بائن غیر مدخوله با این دلایل
1- دختر آن موقع سنش پایین بوده(16) و بدون شناخت و آگاهی اقدام به ازدواج کرده و رفتارهای من باعث شده کراهت پیدا کنه در حدی که حاضر هست تمام حق و حقوق خود را ببخشد در حالی که مشخص نکردند که کدوم رفتار من باعث کراهت شده
2- شهادت شهود که گفتند اختلاف بین این دو عمیق هست اون هم دوتا از اقوام خودشون
3- نظر مشاوره که گفته تلاش ما برای ایجاد صلح مثمر ثمر نبوده
4- سه چهار سال عقد و باکره بودن که نشان از نداشتن تفاهم دارد
اکنون من میخام بفرستم دیوان عالی برای فرجام خواهی؛ از شما خواهش می کنم کمکم کنید که چه بنویسم که دیوان نقضش کنه. آخه به همین راحتی طلاق؟؟من که هیچ مشکلی ندارم با ادعای عسر و حرج و بحث کراهت به این سرعت و راحتی طلاق داده شود؟
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعید به نظر میرسد که بدون شروط ضمن عقد ایشان بتوانند برای طلاق اقدام کنند. لذا هرچقدر هم که سن ایشان پائین باشد با اجازه ولی قهری ایشان بوده است. برای تنظیم هرگونه لایحه و یا اخذ وکیل میتوانید با دفتر تماس بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط