طلاق گرفتن زن از مرد، چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۶۴

سلام
میخوام از همسرم جدا بشم عقدکرده هستم ( هنوز عروسی نگرفتیم ) همسرم خیلی بداخلاق تمایلی هم به گرفتن عروسی نداره، تو دادخواست طلاق چی باید بنویسم؟
که روند دادگاه خیلی طول نکشه،
میشه راهنمایی کنین که چطوری میتونم زودتر طلاق بگیرم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید دلیل موجهی ارائه نمایید که مثلا مثبت عسروحرج شما باشد یا مثلا ثابت نمایید که زوج از پرداخت نفقه امتناع می نماید... در غیر اینصورت دادخواست شما رد می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام . شما با همسرتان برای طلاق توافقی ، توافق نمایید. طلاق از طرف زن شرایط خاصی دارد مثل اثبات عسر و حرج و یا بیماری صعب العلاج زوج و ...که اینها اثباتشان سخت می باشد

با سلام ووقت بخیر
طلاق زوجه منوط به داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق که درصورت داشتن این موارد سریعتر انجام میشود و اثبات شرایط عسرو حرج طبق نکاح نامه می باشد که بالای ۸ ماه زمان میبرد و باید مواردی از موارد ۱۲ گانه سند ازدواج که شامل عسرو حرج می باشد به دادگاه ثابت شود و صرف بداخلاقی و نداشتن تفاهم متاسفانه دلیل طلاق نیست .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط