🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طلب حق بیمه و حقوق بعد از 3 سال با مدارک محکمه پسند امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۴

سلام در حدود 3 سال پیش در یک مرکز دولتی ( سازمان تاکسی رانی ) شهرم کار میکردم این سازمان زیر مجموعه ای داره به اسم تاکسی بیسیم که سالانه به افرادی اجاره میده\r\nمن به مدت 1 سال و همون طور که گفتم در 3 سال پیش در این سازمان که زیر نظر شخصی بود کار میکردم ( شخص مورد نظر در دسترس هستش ) و مسئول شیفت شب این مجموعه بودم\r\nالان بعد از 3 سال متوجه شدم که بیمه بنده توسط این شخص که کارفرما مجموعه بوده داده نمیشده\r\nالبته در اون زمان بنده از نظر حقوقی هم طبق قانون کار که همچنین حق شیفت شب هم بوده نمیگرفتم و در حدود 500 هزار تومان حقوق میگرفتم\r\n\r\nسوالی که دارم ایا من میتونم بعد از 3 سال شکایتی از ایشون مبنی بر دریافت کامل حق و حقوقم و همجنین بیمه خودم داشته باشم ؟\r\n\r\nبرای اثبات اینکه در اون سال توی این مرکز کار میکردم مشکلی ندارم و میتونم شاهد هایی که خودشون از رانندگان این مرکز هستند بیارم و برام شهادت بدن و از نظر اثبات مشکلی ندارم \r\n\r\nالبته اشتباهی که بنده کردم این بوده که به واسطه رفاقت ایشون با پدرم قراردادی بسته نشده\r\n\r\nبا تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به دلیل اینکه بدهی و دین افراد به یکدیگر مرور زمان نخواهد داشت لذا در صورتیکه بتوانید اثبات کنید که ایشان حقوق شما را به طور کامل پرداخت نکرده اند حتی بعد از سه سال میتوانید حقوق معوقه خود را مطالبه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط