🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

طول درمان و مدت زمان بیکاری برای مطالبه دیه چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۶۶۱

با سلام و تشکر از وقتی که میزارید برای پاسخ به سوالات .
طول درمان اینجانب رو 3 ماه پزشکی قانونی اعلام کرده نسبت به عمل جراحی که روی شکستگی درشت نی و همچنجین شکستگی نازک نی انجام گرفته ، با توجه به اینکه در این مدت متحمل خرج هایی از قبیل خرید دارو ،دکتر ،ترخیص از بیمارستان، خرید وسایل مانند والکر و چوب دستی و نیز خرج خانه که اجاره نیز هستم ، شده ام با توجه به اینکه شغل من آزاد بوده و هیچ منبع درآمدی نداشته ام چگونه از دادگاه میتوانم اینگونه خرج هارا مطالبه نماییم ؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.سوال مطرح شده موارد متعددی در شامل می شود. ازجمله اینکه اگر مدت طول درمان شما تمام شده باشد.دیه و یا ارش برای شما از طریق پزشکی قانونی مشخص می شود. و شما دیه و ارش تعیین شده را از مقصر و یا شرکت بیمه ی طرف قراردادش دریافت میکنید.و با دریافت دیه بنا به رویه بیشتر دادگاه ها به شما هزینه ایام بیکاری و هزینه های بیمارستانی تعلق نمی گیرد. مگر اینکه هزینه بیمارستانی شما بیشتر از مبلغ دریافتی تان از دیه و ارش باشد.که با ارایه فاکتور های موجه می توان آنها را از طریق دادگاه وصول کرد.و برای هزینه ایام بیکاری در مدت طول درمان هم بااستناد به ماده ۵ قانون مسئولیت مدنی و قواعد تسبیب و لاضرردادخواست داد.که البته برای عدم تحمیل هزینه ی اضافی میتوان دادخواست را به همان دادگاه کیفری داد.تا رسیدگی کند. البته تفاوت و تضاد آرا در این خصوص وجود دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

شما میتوانید هزینه هایی را که متقبل شده اید را از فرد مقصر با ارائه فاکتور و رسیدهای پرداختی از ایشان مطالبه نمائید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط