🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم ارائه رسید پول دریافتی بابت خسارت حادثه کارگری به کارفرما

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴

با سلام و احترام، در حادثه کارگری که اینجانب پیمانکار هستم، کارگر در اثر سقوط از ۳ متری دچار شکستگی کتف شده. طی ۵ ماه قریب به ۱۰۰ میلیون تومان پول دریافت کرده. بیمه کارگاه هم اعلام کرده مبلغ دیه را پس از حضور حادثه دیده پیش پزشک معتمد بیمه و مشخص شدن دیه به فرد حادثه دیده پرداخت می‌نماید. از کارگر درخواست کردم برای پول‌های دریافتی رسید بدهد که شرکت بیمه از دیه نهایی کسر نماید و مبلغ اینجانب را بدهد و مابقی را به حادثه دیده بدهد که کارگر رسید نمی‌دهد. برای مشخص شدن مبلغ دیه نیاز به معاینه پزشکی توسط پزشک معتمد بیمه هست که کارگر مراجعه نمی‌کند. راهکار قانونی با این فرد چیست؟ با تشکر.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، باید کارفرما موضوع حادثه را به پلیس ۱۱۰ اعلام می‌کرد تا صورت جلسه میکرد و مراتب را به دادسرای محل شکایت می‌کردید تا در مهلت مقرر به اداره بیمه هم گزارش میشد، حالا اگر در دادسرا پرونده تشکیل نشده مراتب را توسط متخصص حقوقی انجام دهید تا پرونده حادثه تشکیل و کارگر مصدوم احضار و به پزشک قانونی جهت تعیین میزان دیه متعلقه اعزام گردد، به هرحال با مشورت متخصص حقوقی و مراجعه به اداره بیمه موضوع را پیگیری کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط