🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم اسقاط و عدم فک پلاک خودرو توسط شرکت اسقاط

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱۰

سلا، من ماشینم رو فروختم و خریدار ماشین رو برای اسقاط به شرکت اسقاط داده الان چند سال هست که شرکت اسقاط نه اقدام به اسقاط می‌کند و نه فک پلاک. دادخواست الزام به فک پلاک دادم رای محکومیت شرکت اسقاط صادر شد اما شرکت اسقاط معلوم نیست ماشین رو چیکار کرده و صرفا دستور توقیف دارم، لطفا به عنوان یک وکیل و حقوقدان راهنمایی کنید که من باید چه اقدامی بکنم تا شرکت اسقاط مجبور به اسقاط خودرویا فک پلاک بشه؟ ضمنا مطابق با متن وکالتنامه شرکت اسقاط و یا خریداران اجازه اسقاط و اوراق خودرو را ندارند و همچنین مدت زمان یک ماهه فک پلاک گذشته است.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جدیدا می‌توان پلاک را از طریق پلیس راهور توقیف نمود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام اگر مشکل شما صرفا نگرانی نسبت به سواستفاده از پلاک خودرو است میتوانید پلاک خودرو را از طریق راهور توقیف کنید.

موضوع مشمول قرارداد شما با خریدار است در هر حال می‌توانید دادخواست ولایت مطرح نمایید که در این صورت با قطعیت حکم از طریق واحد اجرای احکام در محل استقرار خودرو فک پلاک انجام خواهد شد

اگر بجز وکالت نامه قرارداد دیگری هم دارید از ضمانت اجراهای آن استفاده کنید و الا دعوا خیانت در امانت مطرح کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط