عدم الصاق آگهی مزایده توسط خواهان و اطلاع به اجرای احکام

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴ #66022608

سلام، با محکومیت اینجانب و توقیف مال، انجام مزایده اول و نبود مشتری، حالا در مزایده مجدد یعنی بار دوم، محکوم‌له آگهی را نصب نکرده است و برحسب بررسی بنده، در محل‌های موردنظر الصاق نشده است تا احتمالا خودش مال توقیفی را بردارد و احتمالا کمتر از قیمت تعیینی. از جهت اینکه در مرحله ۲ به دلیل نبود مشتری مورد مزایده رفع توقیف می‌گردد. آیا باید به اجرای احکام عدم انجام نصب آگهی را اطلاع دهم؟ اجرای احکام چه تصمیمی می‌تواند بگیرد؟

مشاوره حقوقی اجرای احکام
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به تشریفات مزایده درصورت عدم رعایت قابل ابطال خواهد بود

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه تشریفات مزایده به درستی اجرا نشود، مزایده قابل ابطال است.

با سلام
چنانچه تشریفات مزایده به نحو صحیح و قانونی رعایت نگردد ابطال آن امکان پذیر خواهد بود.

سلام تشریفات مزایده باید به درستی انجام شود درغیراینصورت قابل ابطال است

سلام اگر تشریفات مزایده به درستی انجام نگردد قابل ابطال می باشدد