عدم امکان حضور شاهد در دادگاه و شهادت در دادگاه شهر دیگر

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۲

با سلام و خسته نباشید، من ۵۰۰ میلیون سفته یکی رو گذاشتم اجرا و گواهی اعسار از پرداخت هزینه دادرسی رو دادم دو نفر امضا کردند. الان احضاریه اومده برای هفته آینده در دادگاه گلپایگان جلسه رسیدگی برگزار میشه، بنده سنندج هستم و راه ما خیلی دوره و شهود بنده تحت هیچ شرایطی نمی‌توانند حاضر شوند (یکیشون مدیر مجموعه‌ای هستند و یکی دیگه حراست). امکانش هست جلسه‌ی اول بدون حضور شاهد برگزار بشه و شاهد در دادگاه سنندج شهادت بده؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

علی القاعده باید شهود خود را در جلسه رسیدگی حاضر نمایید مگر انکه دادگاه ضرورتی به این امر نداشته باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

سلام، می بایست شهود تعرفه شده را در جلسه رسیدگی حاضر نمائید.

سلام و عرض ادب
قبل از رسیدن موعد جلسه دادرسی، از قاضی شعبه دادگاه مربوطه تقاضای استماع شهادت الکترونیک و یا اعطای نیابت به دادگستری سنندج جهت استماع شهادت شهود نمایید ولی درصورتیکه با هیچکدام از خواسته های فوق موافقت نشود، شهودتان الزاما باید در اولین جلسه رسیدگی حاضر باشند وگرنه دادخواست اعسار شما رد خواهد شد.

سلام و عرض ادب
قبل از رسیدن موعد جلسه دادرسی، از قاضی شعبه دادگاه مربوطه تقاضای استماع شهادت الکترونیک و یا اعطای نیابت به دادگستری کرمانشاه جهت استماع شهادت شهود نمایید ولی درصورتیکه با هیچکدام از خواسته های فوق موافقت نشود، شهودتان الزاما باید در اولین جلسه رسیدگی حاضر باشند وگرنه دادخواست اعسار شما رد خواهد شد.

با سلام حضور شاهد در جلسه اول اعسار از ملزومات است در غیر اینصورت دعوای شما رد خواهد شد

سلام خیر حضور شهود در جلسه اول اعسار ضروری ست

سلام خیر شهود باید جهت ادای شهادت در جلسه رسیدگی حاضر شوند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط