🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم ایفای تعهد و تنظیم قرارداد خلاف واقع و متواری بودن فروشنده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۵۹

با سلام. بنده آپارتمانی را در اسفند 92 بصورت پیش فروش خریداری نمودم و موعد تحویل اسفند93 بود که تا بحال تحویل داده نشده و از برج فروردین هم فروشنده به تماسهای بنده و مشاور املاک یا پاسخ نمی دهد و با قرار می گذاریم برای صحبت ولی نمی آید. غیر از این چند مشکل دیگر هم وجود دارد یکی اینکه قرار بود که ایشان یک وام 20 و یا 30 ملیونی برای هر واحد بگیرد که بنا به دلایلی وام را نگرفته و خواستار پول وام بصورت نقد از ما می باشد. دوم در هنگام تنظیم قرارداد پیش فروش در مشاور املاک جزییات واحد مثل: نو ع لوله ها ، کف سرامیک یا سیمانی ، نوع پنجره و غیره برگه ای از طرف فروشنده به من داده نشد با وجود اصرار من از مشاور املاک ایشان قول دادند که از فروشنده گرفته و تسلیم من نمایند که این کار را نکردند و فروشنده خواستار مبالغ اضافی برای کیفیت بهتر جزئیات بودند. سوم اینکه من در بازدید از واحد خودم به متراژ آن شک نمودم 113.5 متر گفته شده و از روی کپی پروانه که گرفته بودم با متخصصین امر مشورت نمودم و گفتند که نهایت متراژ این واحد 103 الی 104 متر است (متراژ مفید در پروانه نوشته نشده و از متراژهای خام محاسبه می گردد) بعد از صحبت با مالکان واحدهای دیگر فهمیدم که قرارداد همه آنها 105متر است و مال بنده را 113.5 متر زده همه واحدها عین هم هستند. ضمنا در قرارداد ضرر زیان روزانه برای تاخیر و همچنین جبران ضرر برای عدم تعهد نوشته شده است. ساختمان هم تقریبا 70 درصد پیشرفت دارد و از کل پول من با متراژ 105متر 20 میلیون مانده که آنهم مبلغ وام است.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایین که چه نوع شکایتی از فروشنده باید بکنم و آیا از مشاور املاک هم بخاطر معرفی فروشنده به بنده و یا نگرفتن و تسلیم نکردن جزئیات ساختمان می توانم شکایت کنم و همچنین باید بگویم که فروشنده تقریبا متواری است و آدرس مشخصی ندارد.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به دلیل عوامل مختلفی معامله ملک را با فروشنده فسخ کنید یکی به این دلیل که متراژ ملک کمتر از متراژ واقعی میباشد دیگر به دلیل اینکه فروشنده در محضر حاضر نمیشود و اقدام به تنظیم سند نمیکند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط