🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم تمدید قرارداد از جانل کارفرما و گرفتن حقوق معوقه چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۵

خرداد 95 در شرکتی مشغول به کار شدم (یک ماه اول آزمایشی به همراه بیمه)، در پایان خرداد ماه حقوق به موقع نیز دریافت کردم و در ابتدای تیرماه قرارداد یک ماهه امضا کردم با وعده قراردادهای دو ماهه و سه ماه ی آتی، اما در روز 31 تیر ماه خارج از ساعت اداری به طور غافلگیرانه با من و خیلی از همکاران تماس گرفته شد و خبر از عدم تمایل کارفرما جهت همکاری داده شد، بدون دلیل و توضیح واضحی.
حال که ما را یک شبه بیکار کردند، حقوق تیرماه را هنوز دریافت نکرده ایم و کارفرما آن را به دو ماه بعد و زمان تسویه موکول کرده است
خواهشی که دارم اینکه مرا راهنمایی کنید که این بی عدالتی قانونی هست یا خیر؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تمدید قرارداد کار که میتوانید ایشان را ملزم کنید تا قرارداد کار شما را تمدید کنند لذا میتوانید برای مطالبه حقوق معوقه خود و بیمه خود از طریق اداره کار محل شرکت اقدام نمائید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط