🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم تمکین مجدد از طرف زوجه

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۶۴

با سلام. در ابتدا عرض کنم سایت خیلی خوب و جامعی دارید. خدا خیرتان دهد. بقول امام هادی ع : در زمین کسانی هستند که برای حل مشکلات مردم تلاش میکنند اینان ایمنی یافتگان روز قیامت هستند.
سئوال: همسر اینجانب 10 سال پیش حکم عدم تمکین دارد . بخاطر فرزندان و اطرافیان با او زندگی میکنم . ولی هیچ تمکینی ندارد. چه خاص چه عام . هرکاری دلش میخواهد میکند . آیا میتوانم از طریق دادگاه با توجه با سابقه عدم تمکین موجود حکم ناشزه بودن نامبره را بگیرم .؟ آیا برای اثبات عدم تمکین خاص میشود از دادگاه حکم پزشک قانونی گرفت.که زوجه نزدیکی داشته یا نداشته؟ ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید به دادگاه مراجعه کرده و الزام به تمکین زوجه را از دادگاه بخواهید در صورتی که زوجه عدم تمکین را انکار کند توسط دادگاه به پزشکی قانونی جهت معاینه فرستاده میشود و در صورت عدم تمکین ناشزه محسوب شده و نفقه به ایشان تعلق نمیگیردو

موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط