عدم توجه به فک پلاک در دادگاه شهرستان و ارجاع به راهور

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۹

با سلام، خدمت وکلای محترم بنده اتومبیلی دو سال قبل به دلیل نداشتن معاینه فنی بدون تعویض پلاک با یک وکالت مدت‌دار به شخصی فروختم و تمام مدارکش را حتی تمام عوارض و خلافی را پرداخت کردم و تحویل دادم. در دفترخانه فقط یک وکالت مدت‌دار دادم که طرف در شهر خودش معاینه فنی بگیرد، بعد اقدام به تعویض پلاک و فروش کند. مدت وکالت تمام شد طرف تعویص پلاک نکرد، بعد ۲۰ روز دیگر وقت تمدید کردم و هشدار دادم در صورت عدم اقدام به تعویض پلاک اقدام قانونی می‌کنم. طرف باز هم نتوانست و تا الان که پیگیر هستم پاسخ قانع کننده نداده. اظهارنامه رسمی فرستادم جواب نداد. پس از مشورت با وکلای ارجمند به نتیجه رسیدیم که دعوی الزام به فک پلاک مطرح کنم. در شهرستانی که هستیم این دعوی الزام به فک پلاک را که در خدمات قضایی داشتیم ثبت می‌کردیم متصدی آنجا گفت رئیس دادگستری شهر به آن‌ها گفته به مردم و مراجعین بگویید راهور باید این کار را انجام دهد و هزینه بیخود در دادگاه نکنند. راهور هم پاس داد به دادگاه. مگر قوانین سلیقه‌ای اجرا می‌شود؟ مگر استان به استان یا شهر به شهر در این مورد فرق دارد؟منطقا خیر؟ ولی وکلای محترم به قوانین روز مسلط هستند و خواستم بدانم که راهکار چیست؟ وجود پلاک فعال سبب ورود ضرر به من از این طریق شده که نمی‌توانم برای خرید خودرو از شرکت‌های خودرو سازی اقدام کنم چون شرط اصلی نبود پلاک فعال است. البته برخی اعلام کردند عمر بالای ۵ سال اتومبیل استثنا است و می‌شود ولی عملا کذب است. خطر دیگر اینکه ممکن است طرف جرمی انجام دهد من گرفتار میشم. در مورد بنده خوانده اهل استان دیگری می‌باشد و دادگاه آنجا باید رسیدگی کند که مجبورم به نوعی جویا شوم و فعلا توقف کردم. در این خصوص نظر شما وکلای محترم چیست؟ چگونه پلاک را توقیف یا فک کنم؟ با تشکر.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارائه مدارک و مستندات به پلیس راهور جهت توقیف خودرو اقدام کنید ولی باید بدانید که پلیس راهور فقط به صورت سیستمی خودرو را توقیف میکند و وظیفه ای در مورد یافتن خودرو توقیفی ندارد و این شما هستید که بایستی با معرفی محلی که خودرو در آن واقع است موجبات توقیف فیزیکی را فراهم آورید که در صورت مسئله چون شخص خریدار در استان دیگری است این امر ممکن است برای شما مشکل باشد، راه حل بهتر این است که پس از توقیف از طریق راهور دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

باسلام
بهتر است در همان دادگاه نحل اقامت خوانده طرح دعوای فک پلاک را مطرح نمایید

از طریق راهور پلاک را توقیف نمایید.

متاسفانه از هر دو طریق ممکن است ولی روال کلی دادخواست توقیف پلاک باستناد مدارک به دادگاه و از دادگاه ارجاع دستور به پلیس راهور است

باسلام، در اکثر شهرستان راهور اقدام به توقیف پلاک خودرو فروخته شده می نماید تا اولا هزینه ها کمتر شود ثانیا میزان ورود پرونده به محاکم کمتر باشد، دعوای الزام به فک کاملا صحیح است ولی به راهور جهت توقیف پلاک خود مراجعه کنید.

با سلام ،بنظر می رسد اگر یک اظهارنامه به طرف ابلاغ کنید با فرصت ۱۰ روزه و بعد از طریق راهور با ارائه اظهارنامه و مدارک اقدام کنید بهتر است .

سلام قوانین یکسان است ولی ممکن است با هماهنگی دادگستری و راهور در موضوع شما بعضی امور تخصیص یابد لذا طبق شرایط ذکر شده ابتدا از راهور اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط