🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم حضور در محل کار بعد از مدت قرارداد ترک کار است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰

با سلام و خسته نباشید، من در شرکتی کارمند هستم و تا ۳۱ شهریور قرارداد دارم، اما کارفرما میگه تا ۱۵ مهر باید بمونم در صورتی که من تا ۳۱ شهریور قرارداد دارم. اگر پس از پایان قرارداد دیگه شرکت نرم ترک کار محسوب میشه یا کارم قانونی هست و می‌تونم حقم رو بگیرم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی اظهارنامه ارسال دارید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
اگر قصد همکاری و ادامه کار با شرکت را ندارید در تاریخ اتمام قرارداد موضوع را از طریق ارسال اظهارنامه به کارفرما اطلاع دهید

باسلام
از طریق اظهارنامه می‌بایست مراتب را اعلام کنید

سلام در پایان مدت قرارداد موضوع اتمام مدت کار به طور کتبی و یا از طریق اظهارنامه به کارفرما اعلام کنید.

اعلام قطع همکاری از طریق اظهارنامه به کارفرما ابلاغ فرمایید

اگر قصد قطع همکاری را دارید ، در پایان مدت قرارداد موضوع اتمام مدت کار را کتبا یا از طریق اظهارنامه به کارفرما اعلام نمایید . ولی اگر قصد تمدید قرارداد را دارید توصیه میشود نسبت به تداوم اشتغال با هماهنگی کارفرما اقدام نمایید تا مشمول موضوع ترک کار نگردید .

سلام، وقت بخیر مراتب استعفاء هود را به صورت کتبی به کارفرما اطلاع دهید وتا ۱۵ مهرماه بنابر گفته کارفرما حضور پیدا کنید تا مشمول ترک کار نگردید واز مزایای پایان کار وسنوات بتوانید بهره مند شوید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط