🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم حضور شاکی چه نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۱

سلام وخسته نباشید من شاکی هستم درباره سرقت ولی دادگاه در شهر دیگری است اگر نروم چه رایی صادر میشود؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم حضور شما بدون ارائه دلایل موجه کافه در صورت عدم وجود ادله اثبات کافی و نداشتن جنبه عمومی،قرار منع تعقیب صادر میگردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

درصورتی که حاضرنشوید و اظهاات خودرا بیان نکنید و مدارک و ادله کافی ارائه ندهید در نتیجه
قرار منع تعقیب صادر میشود

جرم سرقت از جرایمی است که هم دارای جنبه عمومی و هم جنبه خصوصی میباشد در صورت عدم حضور شما در جلسات رسیدگی چنانچه وقوع سرقت واقعا احراز شده باشد و شاکی در مرجع انتظامی اعلام شکایت کرده باشد و سارق نیز اقرار کرده باشد از حیث جنبه عمومی به حبس و از حیث جنبه خصوصی به استرداد عین مثل یا قیمت مال مسروقه در حق شما محکوم میشود

در صورتی که برای ادای توضیحات یا ارائه اسناد و مدارک و ادله احضار شوید و در مدت زمان مقرر حاضر نشوید در صورتی که جرم فاقد جنبه عمومی بوده باشد و ادله کافی در پرونده موجود نباشد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط