🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم صلاحیت دادگاه نظامی در رسیدگی به موضوع غیر نظامی را چگونه اثبات کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۷

https://www.kanonvokala.com/questions/۹۲۱۵۶۵۷۹ پیرو پرسش قبلی و البته جوابای خوبتون پرونده ما از اول توسط شرکت یعنی حدود ۶ ماه پیش رفت دادسرای نظام در صورتی که ما اصلا نظامی نیستیم بعد از کلی تحقیقات و پرسش و پاسخ زیاد و بازدید میدانی چندین جلسه از شرکت حدودا ۲ ماه ازادی به قید کفالت و برای یک نفر وثیقه و چند جلسه بازجویی امروز پرونده عدم صلاحیت خورده و اومده دادگاه عمومی الان چی میشه یعنی این همه بگیر بو ببند و تحقیق ول میشه و دادگاه جدید از اول شروع میکنه یاهمون تحقیقات رو ادامه میدن با همین نفرات چه بلایی سرمون میاد لطفا کمک کنین

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه تحقیقات قبلی رو قبول داشته باشند یا خیر تماما به اختیار قاضی است،که اصولا قضات از اول روند پرونده را پیگیری می کنند

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط